کتاب ها, محتوای اپلیکیشن

انقلاب اسلامی به روایت تحلیل

کتاب، در موضوع تاریخ معاصر افغانستان
مؤلف: صدیقه هاشمی
جلد اول، ویراست دوم

انقلاب اسلامی به روایت تحلیل؛ تحلیل‌های منتشرشده و مصاحبه‌ها از هاشمی لولنجی مجموعهٔ مقالات، تحلیل‌های سیاسی، سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های سید حسین هاشمی لولنجی است و آن را سید مجتبی هاشمی لولنجی گردآوری کرده است. کتاب در سال ۱۳۷۰ ش در تهران و در ۵۰۰۰ نسخه چاپ شده و نام ناشر ذکر نشده است. موضوع کتاب، تاریخ افغانستان، جنبش‌های اسلامی و دورهٔ اشغال افغانستان به دست شوروی (۱۳۵۸ تا ۱۳۶۸ ش) است.

مطالب کتاب قبلاً در روزنامه‌های مختلف ایران از جمله کیهان، اطلاعات و جمهوری اسلامی چاپ شده است. گردآورنده آن‌ها را به ترتیب تاریخ انتشارشان مرتب کرده است. او در مقدمهٔ کتاب، دلیل انتشار این مجموعه را چنین بیان می‌کند: «تغییر وضعیت جهان باید با اصول اولیهٔ مبارزه و انقلاب اسلامی محک بخورد. این اصول از اسلام ناب آمده‌اند و انحراف از آن‌ها به بهانهٔ تغییر اوضاع، پذیرفتنی نیست».

کتاب، با مقالهٔ «استکبار جهانی و صلح کمربندی؛ تحلیلی بر زمزمه‌های صلح در منطقه» شروع می‌شود که در تاریخ شنبه ۱۷ عقرب ۱۳۶۵ ش در روزنامهٔ جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است. پایان‌بخش کتاب نیز یادداشت کوتاهی با عنوان «افغانستان و تجربۀ الجزایر» است که در تاریخ ۳ دلو ۱۳۷۰ ش در همین روزنامه چاپ شده است. به این ترتیب، محتوای کتاب، مروری تحلیلی بر حوادث سیاسی سال‌های ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۰ ش افغانستان و منطقه است. این مطالب، بیانگر مواضع هاشمی لولنجی به عنوان یک سیاستمدار است.

هاشمی لولنجی از مؤسسان و اعضای جبههٔ متحد انقلاب اسلامی افغانستان و یکی از فعالان تشکیل حزب وحدت اسلامی افغانستان و عضو شورای مرکزی آن بوده است.

منبع: هاشمی لولنجی، سیدحسین. (۱۳۷۰). انقلاب اسلامی به روایت تحلیل. تحلیل‌های منتشر شده و مصاحبه‌ها از هاشمی لولنجی. تهران: بی‌نا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *